Šikovní pomocníci šetria čas i vás

14.06.2004 Celý región

Relax a rodina - každý z nás sa snaží, aby mal na ne dostatok času. Pri dnešnom hektickom životnom tempe však neraz ostávame pri snahách a prianiach. V práci...
Relax a rodina - každý z nás sa snaží, aby mal na ne dostatok času. Pri dnešnom hektickom životnom tempe však neraz ostávame pri snahách a prianiach. V práci nám pomôže správne zadelenie nášho času a pri činnostiach v domácnosti najrôznejší pomocníci.

Nemáme na mysli susedov, či najbližšiu rodinu, ale domáce spotrebiče, ktoré prežívajú svoju renesanciu v nových tvaroch, farbách, obohatené o ďalšie funkcie, s ergonomickým dizajnom a výrazne nižšou spotrebou elektrickej energie. Najrôznejšie činnosti dokážu vykonať vo veľmi krátkom čase a v kvalite, ktorú by sme manuálne mnohokrát nedosiahli. Ich prítomnosť a pomoc si väčšinou ani neuvedomujeme, sú prirodzenou súčasťou našich domácností.
Medzi nenahraditeľných pomocníkov určite patria kuchynské spotrebiče, akými sú rýchlovarné kanvice, sendvičovače, kuchynské roboty, mikrovlnné rúry, kávovary, ale aj najrôznejšie odšťavovače. Zábava, či nepopulárne upratovanie a žehlenie, je rovnako napojená na elektrický prúd.
Na trhu nájdeme širokú ponuku produktov. Vybrať a kúpiť si ten správny spotrebič je však niekedy naozaj náročná úloha. Okrem dizajnu, či najnovších funkcií požadujeme aj kvalitný servis a zodpovedajúcu cenu. Ideálne je, ak si môžeme vybrať z produktov domáceho výrobcu, ktorý je schopný ponúkať svoje výrobky za „ domáce ceny“ a zároveň sleduje najnovšie svetové trendy, ktoré dokáže pretaviť do svojej produkcie.
Jednou z takýchto slovenských spoločností je FKH electronic - dodávateľ úspešnej značky ORAVA. Vďaka rozsiahlej sieti predajní, najkomplexnejšiemu servisu na Slovensku a neustále sa rozširujúcej ponuke spotrebičov si získava stále viac priaznivcov.
O ponuke, kvalite a skvelých cenách domácich spotrebičov zn. ORAVA sa môžete presvedčiť aj vy. Nielen v sieti vyše 400 predajní po celom Slovensku, ale aj na internete (www.orava.info), kde si výrobky môžete objednať online na bezplatnú dobierku.

Z. Joneková
 

Vyberte región